Η Πρώτη μας δράση : 5/12/2021

Ημέρα Εθελοντισμού και μαζί με φοιτητές και εκπροσώπους του @agencyideaz πήγαμε στο Κέντρο της Αθήνας. Οι πρώτες ειδικά σχεδιασμένες κάλτσες μας, δόθηκαν σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη.

10/12/2021

Επισκευτήκαμε το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, όπου μιλήσαμε με τους υπεύθυνους εκεί για τις ανάγκες τους και γεμίσαμε την ιματιοθήκη τους με τις ειδικά σχεδιασμένες κάλτσες μας. Η χαρά των ανθρώπων εκεί απερίγραπτη και, όπως μας εξήγησαν, η ανάγκη για κάλτσες είναι μεγάλη.
Στην συνέχεια περπατήσαμε με την Πρόεδρο του Οργανισμού Μελίνα Δασκαλάκη και τις ομάδες του streetwork – ΚΥΑΔΑ στους δρόμους της πόλης και μοιράσαμε ακόμα περισσότερες κάλτσες.

31/12/2021

Τελευταία μέρα του 2021 και η ομάδα μας στο δρόμο από το πρωί. Βρεθήκαμε στην Πάτρα όπου μας υποδέχτηκε η Υπεύθυνη Αστέγων του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κα. Κατερίνα Νικολακοπούλου.
Η ανάγκη για κάλτσες – και όχι μόνο – μεγάλη κι επιτακτική και στην Πάτρα.
Κλείσαμε λοιπόν την χρονιά με μια δράση ακόμα, και όλα αυτα δεν θα είχαν συμβεί χωρίς την δική σας συμβολή. Άλλωστε το καλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι !!!

18/01/2022

Η Ομάδα μας βρέθηκε σήμερα μαζί με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά. Συναντήσαμε τον Πρόεδρο κ. Βοιδονικόλα και την κα. Ψωρογιάννη. Μιλήσαμε για τα κοινωνικά προβλήματα των Δημοτών και παραδώσαμε τις ειδικά σχεδιασμένες κάλτσες, προσφέροντας ζεστασιά στους συνανθρώπους μας στον Περαιά.

18/03/2022

Άλλη μια δράση επετεύχθη. Βρεθήκαμε σήμερα στο Πολυδύναμο Κέντρο Δήμου Αθηναίων, όπου για ακόμα μια φορά καταφέραμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη των αστέγων του Δήμου μας.

6/04/2022

Μοιράσαμε χαμόγελα και κάλτσες σε οικογένειες από την Ουκρανία – πρόσφυγες απο τον πόλεμο στην Ουκρανία γυναίκες και παιδιά που φιλοξενούνται στις Δομές του ΚΟ.Δ.Ε.Π ( Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά)

24/5/2022

Η Ομάδα μας βρέθηκε σήμερα στον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Στα Υπνωτηρια Αστέγων και στα Κοινωνικά τους σισσίτια, εξυπηρετούν 300 απόρους και άστεγους συνανθρώπους μας καθημερινά. Η ανάγκη για κάλτσες και εδώ είναι μεγάλη.

8/11/2022

Βρεθήκαμε στων Ξενώνα Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου. Αυτή η δράση έγινε με ιδιαίτερη χαρά, γιατί είναι από τους πρώτους φορείς που εντάξαμε στις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα της Sis n Bro Collection. Μοιράσαμε χαρά και χαμόγελα με τις ειδικά σχεδιασμένες κάλτσες μας.

Και συνεχίζουμε...

Keep spreading love with Sis n Bro Collection