Όλα ξεκίνησαν σε ένα κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι…

Όλα ξεκίνησαν σε ένα κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι…

Η Sis n Bro δημιουργήθηκε κάτω από μία έντονη οικογενειακή συζήτηση σχετικά με το πρόβλημα της αστεγίας στην Ελλάδα και τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν στον δρόμο ή σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Μέρος της συζήτησης αυτής ήταν, ότι οι κάλτσες είναι το Νο.1 προιόν ζήτησης των ανθρώπων σε αστεγία γιατί δεν δωρίζεται.

Και ενώ αυτές οι συζητήσεις τελειώνουν συνήθως με έρμαιη την ερώτηση “Και τι μπορούμε να κάνουμε;” Εκείνη τη μέρα η ερώτηση, βρήκε την απάντησή της. Αποφασίσαμε να δράσουμε!

Μιλήσαμε με δημόσιους, δημοτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, καταφύγια, φιλανθρωπικά ιδρύματα και μικρές κοινοτικές ομάδες για να μάθουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε.

Και αυτό που μάθαμε μεταξύ άλλων είναι πως, πράγματι, οι κάλτσες είναι το Νο.1 προϊόν ζήτησης των ανθρώπων σε αστεγία. Μάθαμε επίσης, πως στην Ελλάδα, δυστυχώς, οι έρευνες σχετικά με την αστεγία εκλείπουν. Ωστόσο οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν κατοικία και ζουν στο δρόμο ή ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, είναι μία πραγματικότητα που θα συναντήσει κανείς, σε μεγάλη συχνότητα, στα αστικά κέντρα και όχι μόνο.

Και συνεχίζονται ακριβώς εδώ που είσαι!

Και συνεχίζονται ακριβώς εδώ που είσαι!

Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα e shop όπου ο επισκέπτης για κάθε ένα ζευγάρι κάλτσες που αγοράζει, η Sis n Bro θα χαρίζει ένα ζευγάρι σε αυτούς τους ανθρώπους.

Οι κάλτσες που σχεδιάζουμε και παράγουμε στην Ελλάδα, είναι από υψηλής ποιότητας βαμβάκι πενιέ, casual ή athlesure για όλα τα γούστα και τα στυλ.Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς που παρέχουν υποστήριξη στους άστεγους, με στόχο να τους εξασφαλίσουμε όση περισσότερη αγάπη μπορούμε.

Πολλοί θα αναρωτιούνται αν το ζευγάρι κάλτσες που θα δωρίζεται, θα είναι ίδιο με εκείνο που θα αγοράζει ο επισκέπτης του e shopH ομάδα μας, αφού διάβασε και έψαξε, κατέληξε ότι οι κάλτσες που θα προσφέρονται θα είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τις ανάγκες των ανθρώπων σε αστεγία. Οι κάλτσες που χαρίζονται είναι ειδικά σχεδιασμένες αλλά και τεχνικά, ώστε να διατηρούν την κατάλληλη θερμοκρασία το χειμώνα ή το καλοκαίρι και να προστατεύουν από πληγές. Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει απομακρύνοντας την υγρασία συνθήκες δηλαδή που τις καθιστούν αντιβακτηριδιακές στο μέγιστο δυνατό

Οι κάλτσες αυτές δεν είναι διαθέσιμες για αγορά

Γιατί να επιλέξεις λοιπόν τις κάλτσες σου από την Sis n Bro

Γιατί να επιλέξεις λοιπόν τις κάλτσες σου από την Sis n Bro

Για να απογειώσεις το στυλ σου αλλά και γιατί με κάθε σου αγορά μοιράζεις περισσότερη αγάπη σε αυτόν εδώ τον κόσμο του σήμερα.

offerfinal
offermobileversion